"Work and Travel" vb. uluslararası öğrenci faaliyetlerinin yarıyıl sonu sınav tarihleri ile çakışması hk.
-
2020-2021 Akademik Takviminin güncellenmesi üzerine, ‘Work and Travel’ gibi faaliyetler nedeniyle yurt dışına çıkacağını ve seyahat için uçak biletlerini aldıklarını beyan eden öğrencilerimizin, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında, yarıyıl sonu sınavlarının çevrim içi yapılması halinde herhangi bir aksaklık yaşamayacakları; ancak yüz yüze yapılması halinde, mağduriyet yaşamamaları için, taleplerini ispatlayan belgelerini (ilgili programa kabul belgeleri, satın alınan uçak biletleri vb.) bir dilekçe ile kayıtlarının bulunduğu ilgili Bölüm Başkanlığının kurumsal e-posta adreslerine 08 Mart 2021 tarihine kadar göndermeleri durumunda, Bölüm Başkanlığınca uygun görülen öğrencilere çevrim içi olarak bu sınavlara katılabilmelerine imkân sağlanmasına Senatomuzca karar verilmiştir. Bilgilerinize sunarız.
Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü