Important Reminder: Residence Permit

Dear Students,

You can track if your files have arrived at the university or not and get information about your file. Please click here.

IMPORTANT REMINDER: The documents will not be sent to the Immigration Office if you do not put them into full cover pink carton files. You can find the example in the required documents list. Please check here

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sevgili öğrenciler,

Okulumuza gönderdiğiniz ikamet izni dosyalarınızın bize ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmek ve dosyanızın durumu ile ilgili bilgi almak için tıklayınız.

ÖNEMLİ HATIRLATMA : Tam kapak karton dosya ile gönderilmeyen belgeler Göç İdaresine gönderilmeyecektir. Dosyanın bir örneğini gerekli belgeler listesinde görebilirsiniz. Gerekli belgeler listesi için tıklayınız.