Residence Permit Applications File Submissions

Sevgili Öğrenciler,

Göç İdaresi Mayıs sonuna kadar dosya teslim almayacağından dolayı ofislerimize de bu süre boyunca dosya teslimi alınmayacaktır. Yasal süre içerisinde online ikamet başvurusu yapmanız önem arz etmektedir. Online başvurunuzu yaptığınız takdirde herhangi bir sorun olmayacağı Göç İdaresi tarafından tarafımıza bildirilmiştir.

Dear Students,

Our units will not be open to the submissions of residency permit application files until the end of May as the Directorate General of Migration Management of the Ministry of Interior will not be open to the submissions of residency permit application files. However, it is significant that you make online application within the legal deadlines. We were informed by the Directorate General of Migration Management that you will not suffer from any inconvenience on the condition that you have made online application within the legal deadlines.